TCL Home        TCL Home Title
 

Kantine

 

Vanaf 2015 kunt u contactloos betalen met uw eigen bankpas!                                               

  


Klik op de kassa voor het opwaarderen van uw KNLTB pas.

 

Op 3 januari 2013 is er een nieuw kassasysteem geïnstalleerd in Baan 7. Dit betalingssysteem van Le Credit Sportif, speciaal voor sportverenigingen, is bijzonder gebruiksvriendelijk en daarmee een aanwinst voor onze vereniging. Het is nu zelfs nog leuker om een gezellige bardienst te draaien!

Waarom Le Credit Sportif?
Bij vrijwel elke sportvereniging vormen de barinkomsten een prominente inkomstenpost op de jaarlijkse begroting. Le Credit Sportif heeft een kassa- en betaalsysteem met een  zgn. touch screen ontwikkeld dat optimaal gebruiksgemak koppelt aan de mogelijkheid om met de KNLTB pas te betalen en daarmee de hoeveelheid contact geld kan verminderen. We hopen dan ook dan alle leden hiervan vroeger of later gebruik zullen maken. De bardienst vrijwilliger kan met een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem werken en gedoe met wisselgeld wordt flink gereduceerd. Tevens is het een systeem dat direct aan het programma van de boekhouding gekoppeld kan worden, wat ook het werk voor de financiële administratie vergemakkelijkt en er beter inzicht is in de diverse verkopen. Ook de voorraad kan in het systeem opgenomen worden, wat de inkoop van artikelen optimaliseert.

Gemak en veiligheid door speciale betaal pas
Betalen met ‘plastic’ biedt voordelen aan alle betrokkenen. De pashouder kan ‘cashless’ naar de club, waardoor ook achter de bar minder contant geld aanwezig zal zijn. Bij het afrekenen verschijnt de leeftijd van de pashouder in beeld. Daarmee is direct helder of aan de pashouder alcohol geschonken mag worden. De pas geeft ouders het geruststellende idee dat het tegoed alleen op de club kan worden uitgegeven. Uiteraard kan het saldo op een pas tussentijds worden opgewaardeerd. Dit kan vanuit huis of in het clubhuis aan de bar. Verdere instructies over betalen met en opladen van de pas volgen.

Teampas
Team captains van eigen en bezoekende teams kunnen tegen inlevering van een identiteitsbewijs of KNLTB pas een zgn. Teampas krijgen. Daarmee kunnen ze die dag hun consumpties afrekenen. Het is de taak van de TCL teamcaptain  zijn team en het bezoekende team hierover te informeren. Ook voor de teams geld dus dat er geen turflijst meer gemaakt wordt. Voor de bardienst medewerker levert dit ook veel gemak op: er hoeft niet meer van alles aangeslagen te worden na afloop van de wedstrijd op de kassa en het voorkomt daarmee fouten.

Hoe verder
Ieder lid ontvangt een email met een inlogcode. Met deze inloggegevens kun je inloggen op je persoonlijke pagina op de website van het kassasysteem. Vervolgens zijn de volgende stappen nodig om een saldo aan je rekeningnummer van je pas te storten.

1. Op het inlogscherm voer je achtereenvolgens in:
-a. Inlognaam (uit de mail)
-b. Wachtwoord ( uit de mail )
-c. Klik vervolgens op "inloggen".
Je komt nu op je persoonlijke pagina. Daar kun je bv. saldo op je pas zetten of aanvullen of je pas blokkeren bij verlies.

2. Via de optie "opwaarderen” kun je het tegoed "credits" verhogen:
-a. Klik op "IDeal"
-b. Voer het bedrag in wat je op de rekening wilt zetten (minimaal 20 euro) en klik op “opwaarderen”.
-c. Klik nu op het logo van je bank (of selecteer uit de pop-down lijst)
-d. Log vervolgens in op de pagina van je bank en volg de gebruikelijke stappen
-e. Klik op uitloggenVragen of opmerkingen?
Heb je vragen of een opmerking dan kun je deze mailen naar:
kantine@tcleerdam.nl
Meer weten over het kassasysteem kijk hier>................

TCL 50 Plus1
Nieuws
Foto Album
Baanbezetting
TennisKids