Werkzaamheden bardienst
Bij aanvang
- Koelkasten bijvullen.
- Bar en tapplaat schoonmaken.
- Glazenspoeler vullen.
Tijdens
- Indien geen aparte keukendienst ingedeeld staat, zullen ook incidenteel werkzaamheden in de keuken tot de taken behoren zoals een tosti maken of frites bakken.
- Lege glazen, kopjes en flesjes ophalen en opruimen (kantine en terras).
- Bar en tapplaat schoonhouden (op de tapplaat af en toe bierresten wegspoelen).
- Zorgen voor schone glazen, kopjes, borden en bestek opruimen na ‘ongelukjes’. Evt. vaat wegwerken (of afspoelen indien dit niet direct in de vaatwasser gaat).
Na afloop
- Bar en tafels afnemen.
- Tapplaat schoonmaken en glazenspoeler leeg laten lopen (beide spoelen met heet water).
- Keukenbladen schoonmaken.
- Vaat wegwerken (of afspoelen indien dit niet direct in de vaatwasser gaat).
- Vaatwasser leeg laten lopen en uitzetten.
Achter de bar staat een map met meer gedetailleerde instructies over de diverse bardienst werkzaamheden.